Laat ons even rondwandelen ... Het "daggedeelte" bestaat uit een groot salon en een aangenaam bureau of leesruimte met zicht op de Leie en toegang tot het grote terras van circa 50 m².  Het terras is deels overdekt met een vast plafond met ingebouwde warmtestraler zodat er volop kan genoten worden van de buitenruimte.

 

Tussen de sublieme keuken en het salon bevindt er zich een grote eetplaats waar er met de voltallige familie kan worden genoten van een lekker diner!  Uiteraard werd de keuken compleet geïnstalleerd met alle toestellen waar een (hobby)kok van dromen kan ;-)  Aansluitend aan de keuken is er een groot terras.  In de ruime berging die zich op de hall bevindt, kan je een volledige wijnkelder in kwijt!

Afsluiten doen we met het gastentoilet, de vele vestiairekasten, een berging en een grote wasplaats die qua ruimte en uitstraling zeker niet moeten onderdoen!

Het slaapvertrek van de heer en dame des huizes vormt een privaat gedeelte met masterbedroom, inloopdressing, badkamer met groot bad, dubbele wastafel en inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Verder bestaat het nachtgedeelte uit 2 logeerkamers met telkens een eigen bad- en douchekamer.

Verder zijn er 2 garageboxen.  Heb je nog meer ruimte nodig, dan kan daar voor gezorgd worden met buitenparking en extra garagebox.

gronplan

De penthouse.

De penthouse in woorden.

Al zegt 1 beeld meer dan 1000 woorden, toch zullen we ons wagen aan een beschrijving van dit tot de verbeelding sprekend appartement.

De opdracht aan de binnenhuisarchitect zal heel duidelijk geweest zijn, maak van deze 375 m² een huiselijke penthouse met serene luxe en comfort van de bovenste plank.  De vertaling is formidabel!

 

Zodra de lift zich opent op de derde verdieping kom je in jouw eigen woning.  We openen de deur van het appartement en worden overvallen door een speling van licht, ruimte en openheid.  De living, de eetplaats, de hall, het bureau, de keuken, ... ze vormen allen samen een mooie harmonie aan ruimtes.

In een mum van tijd krijgt elke ruimte de nodige privacy door de subtiel ingewerkte schuifdeuren.  Zo ga je van een open loftgevoel naar de knusse geborgenheid van elke individuele ruimte.

Makelaar:

Hendrik Tanghe